Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smurf czy op bloodhunt

MrHituPlay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. mam golda 4 i mam bana na 7 dni lepiej kupić smurfa i starac sie nie dostawać bana? nowy komp więc mnie juz nie wywali z meczu problem z polaczeniem itd.. czy lepiej czekac te 7 dni i kupic op blood za tydzien miałbym znowu hajs na bloodhunt­

Opublikowano

@MrHituPlay
Lepiej poczekaj te 7 dni, poćwicz skilla. Po co kupisz smurfa, a po banie to konto będzie leżało puste. 7 dni to nie dużo ;). Ja w każdym razie poczekałbym te 7 dni.

Opublikowano

Z 1 strony bym poczekał te 7 dni, a z 2 strony to nie wiem czy, by Ci się opłacało kupować bloodhunt. Bo jak znowu dostaniesz bana to nie na 7 dni, ale dłużej to stracisz pieniądze.

Opublikowano

@MrHituPlay

Lepiej poczekaj te 7 dni, poćwicz skilla. Po co kupisz smurfa, a po banie to konto będzie leżało puste. 7 dni to nie dużo ;). Ja w każdym razie poczekałbym te 7 dni.

Nie na pusto bo bym kupił skiny :D 

głownie celem by było przeczekanie aż spadł by mi poziom bana

­

Opublikowano

Z 1 strony bym poczekał te 7 dni, a z 2 strony to nie wiem czy, by Ci się opłacało kupować bloodhunt. Bo jak znowu dostaniesz bana to nie na 7 dni, ale dłużej to stracisz pieniądze.

wiecej niz 7 dni sie nie dostaje bo ja juz dostalem 8x na 7 dni i czasami to bylo na drugi dzien jak juz moglem grac :P

Opublikowano

Lepiej kupić smurfa niż tą operacje bloodhunt, nic takiego ciekawego misje za które dostaje się tylko expa, to można zagrać kilka mm"ów i na to samo się wyjdzie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...